top of page

2020-as kreatív terveim… egy része // My crafty plans of 2020

Updated: Mar 1, 2020

Please scroll down for English.


Újévkor sokunkat el szokott fogni egy világmegváltó, “idénmindenmáshogylesz” érzés. Előkapjuk a tervezőnaptárakat, edzésterv sablonokat és ki tudja még miket, aztán mehet a tervezés. Sokszor szkeptikus külső szemlélőként nézem, ahogy ez minden évben megismétlődik, de belátom, hogy mégis van benne valami különleges! Igen, idén engem is elfogott ez az őrület, viszont arra gondoltam, hogy most pontokba is szedem, hogy például milyen terveim vannak 2020 alkotásaira vonatkozóan a magam részéről. Aztán persze meglátjuk, hogy mi lesz belőle... :P

  1. Első helyen szerepel ez a blog. Rengeteg ötletem és tervem van, csak foglalkozni kell velük és szép köntösbe öltöztetni őket. Ez nagy kihívás is lesz, de állok elébe!

  2. Szeretném megvarrni az esküvői ruhámat. Khm igen, tudom. De neki fogok állni és szép, egyedi, “Zsófis” lesz. (Nyugalom, van B tervem, ha minden kötél szakad - azért én is érzem, hogy ez egy icipicit nagyratörő terv. Főleg, hogy még sosem varrtam ruhát, de psszt!)

  3. Több együttműködés van a láthatáron más alkotókkal - de ez még titok, majd idejében kiderül. Viszont több energiát szeretnék fordítani rájuk.

  4. Szeretném folytatni az önkéntes horgolás projektemet. Ezt is ki fogom fejteni később.

  5. Ravelry. Ezen a platformon valahogy fel szeretném venni a fonalat, úgy érzem, hogy kimaradok valamiből ameddig nem vagyok a része!

Legyen elég most ennyi, a többit inkább megtartom magamnak :) Hátha az írásos megfogalmazás segít, hogy komolyan is vegyem őket. Legyen így ;)


Mindenkinek szuper 2020-at és alkossatok, alkossatok, alkossatok!

 

It’s a new year again! This time I thought I’d share with you some of my crafty plans of 2020 - what I’m planning and looking forward to do craftwise :) It’s always risky to share these with the world, because it’s more measurable this way, but anyways! I listed the most important ones here:

  1. I’d like to focus on this blog. I have plenty of ideas and plans, I just need to spend more time sharing them. As simple as that.

  2. Than I’d like to sew my own wedding dress. I know, it’s a pretty ambitious plan, but still, I’d love to give it a try! I can ask for help and I know that it will be so pretty, so unique this way! (Note: I haven’t sewn any clothes yet - so clearly that will be a huge challenge for me!)

  3. There are a couple of collaborations on the horizon. I’m so excited for them!

  4. I’d like to continue my voluntary charity crochet project. I’ll share more of this later on, don’t worry!

  5. Ravelry. I feel like I’m missing out of something until I don’t dive into it more, so here I come :)

That’s it, I’d like to keep the remaining dozens for myself :) I’m hoping and planning of a big progress on these goals. I have spoken. :)


Wishing you a lovely 2020, and let’s create, create, create!


bottom of page